ConvergeIT-Realisatie-DDQGlas

REALISATIE: DDQ Glas

ERP-applicatie voor iedereen bij DDQ-GLAS

Tot voor kort gebruikte zaakvoeder Dirk Dequidt zijn business-applicatie specifiek voor de glassector, lokaal geïnstalleerd op zijn pc. Door de groei van de firma dienden ook nieuwe werknemers toegang te krijgen tot de applicatie.

“Persoonlijk was ik geen voorstander van een cloudoplossing, maar Converge IT overtuigde me van de voordelen omtrent bereikbaarheid en uitbreidbaarheid. En inderdaad, in een mum van tijd had ik mijn toepassing ter beschikking voor al mijn werknemers en op andere locaties dan enkel kantoor. En dit zonder grote eigen investering in een serveromgeving. De toepassing en gegevens staan veilig in hun datacenter en met 1 klik op een van onze werkstations start ik de toepassing op, zonder te beseffen dat deze gegevens enkele kilometers verderop staan. Voor mij is Start2Share Business de perfecte oplossing voor mijn wensen”.

Je behaalde: 34 / 40
Fantastisch!

Je hebt al een hele weg afgelegd. Toch nog ruimte voor verbetering? De finish is in zicht! Wat brengt je nog dichter bij het ultieme digitale comfort?

Jouw Digitale Comfort Krakers

Deze digitale comfort krakers kunnen nog voor verbetering zorgen gebaseerd op jouw score.

SLUIT ALLE ACHTERPOORTJES

Digitale comfort kraker van +1

BEVEILIG JE BURCHT

Digitale comfort kraker van +1