ConvergeIT-Realisatie-AllEvents

REALISATIE: All-events

Overal toegang tot de bedrijfsgegevens bij ALL-EVENTS

Toen het bedrijf All-events (winnaar Creatieve Ondernemer 2008) de beslissing had genomen om door de groei van het bedrijf te verhuizen naar een andere locatie, diende ook de IT-infrastructuur aangepakt te worden.

De overgang van een pc-netwerk naar een serveromgeving zou een extra investering vragen. Daarom werd beslist de ganse IT-infrastructuur in een datacenter te plaatsen onder beheer van Converge IT met Start2Share Business. Een eigen virtuele server maakt het nu mogelijk om met alle gebruikers de beschikking te hebben over alle bedrijfsinformatie en -applicaties, of ze nu op kantoor zijn, thuis of onderweg.

Zaakvoerders Bart & Pieter Luypaert: “Gezien we veel onderweg zijn is het voor ons belangrijk een stabiel IT-systeem te hebben waarbij we toegang hebben tot mail, documenten en onze verhuurapplicatie, via onze tablet of smartphone. Tevens kunnen medewerkers van thuis uit werken vanop hun eigen pc, om bijvoorbeeld de facturatie en de boekhouding te doen.”

Start2Share Business levert onze klanten een volledige eigen serveromgeving, met hun eigen toepassingen aan een voordelige maandprijs, inclusief alle onderhoud en updates.

Je behaalde: 34 / 40
Fantastisch!

Je hebt al een hele weg afgelegd. Toch nog ruimte voor verbetering? De finish is in zicht! Wat brengt je nog dichter bij het ultieme digitale comfort?

Jouw Digitale Comfort Krakers

Deze digitale comfort krakers kunnen nog voor verbetering zorgen gebaseerd op jouw score.

SLUIT ALLE ACHTERPOORTJES

Digitale comfort kraker van +1

BEVEILIG JE BURCHT

Digitale comfort kraker van +1