ONZE KLANTEN

Converge IT helpt no-nonsense KMO’s die willen groeien. Ondernemingen op zoek naar een professionele IT-omgeving en persoonlijke service, hebben absoluut baat bij onze betrouwbare diensten en aanpak. Bij Converge IT klikken we graag met onze klanten. Op technisch vlak, maar ook op menselijk vlak. Ervaar het zelf.

IT altijd & overal

“Het belangrijkste in IT voor mij is dat ik een configuratie heb die altijd werkt, zonder zorgen en onderhoud. De IT-expertise en ondersteuning van Converge IT laten mij toe mijn zaak te runnen vanop het strand.”
Dennis De Haese - Q-Access Flooring

Gegarandeerde uptime

“Wij moeten immers kunnen terugvallen op een organisatie, die net zoals de onze, 24 uren paraat staat. Converge IT heeft er tot nu toe steeds voor gezorgd (in-huis en op afstand) dat de uptime van onze systemen gegarandeerd werd. En daarmee maken zij het verschil.”
Eric Cuyt - Garages Kant

Een oplossing op maat

“Persoonlijk was ik geen voorstander van een cloudoplossing, maar Converge IT dacht met me mee en overtuigde me van de voordelen omtrent bereikbaarheid en uitbreidbaarheid. En inderdaad, in een mum van tijd had ik mijn toepassing ter beschikking voor al mijn werknemers en op andere locaties dan enkel kantoor”
Dirk Dequidt - DDQ Glas

Mobiele IT

“Gezien we veel onderweg zijn is het voor ons belangrijk een stabiel IT-systeem te hebben waarbij we toegang hebben tot mail, documenten en onze verhuurapplicatie, via onze tablet of smartphone. Tevens kunnen medewerkers van thuis uit werken vanop hun eigen pc, om bijvoorbeeld de facturatie en de boekhouding te doen.”
Zaakvoerders Bart & Pieter Luypaert - All-events

REALISATIE: Q-Access Flooring

Q-ACCESS FLOORING: “Jullie IT-expertise en ondersteuning laten mij toe mijn zaak te runnen vanop het strand.” Q-Access Flooring is leverancier van hoogkwalitatieve vloeren. […]

REALISATIE: Derma Trucks

Een bedrijfsportaal en intranetsite bij DERMA TRUCKS De hoofdproblematiek van deze klant was dat elke werknemer zijn eigen documentjes had. Maar niemand wist […]

REALISATIE: DDQ Glas

ERP-applicatie voor iedereen bij DDQ-GLAS Tot voor kort gebruikte zaakvoeder Dirk Dequidt zijn business-applicatie specifiek voor de glassector, lokaal geïnstalleerd op zijn pc. Door […]