Ms Teams Comfort Update 6

Comfort Update #6 – APRIL ’22

Audio verbeteringen tijdens het delen van je scherm, nieuwe bedieningselementen in de ‘Presenter mode’, Outlook contacten direct bij de hand, voorgestelde ‘quick replies’ bij inkomende berichten en nieuwe chat filters om je inbox op orde te houden. Ontdek de laatste updates en mogelijkheden in Microsoft Teams.

Voeg audio toe bij schermdelen!

Eindelijk geen echo meer tijdens het delen van je scherm in een meeting of presentatie 🙏. Gebruikers kunnen vanaf nu eenvoudig hun ‘systeem audio’ delen, super handig toch?

Hoe doe je dit? Ga naar > Share Content settings > en klaar is kees!

thumbnail image 2 of blog post titled What’s New in Microsoft Teams | April 2022

Klaar om te presenteren? Zeker met de nieuwste presentatormodus!

Heb je binnenkort een presentatie? Teams katapulteert je presentatie naar een hoger niveau. Presentators kunnen voortaan kiezen of ze aan de linker- of rechterkant van de inhoud wil verschijnen en het formaat van de videofeed aanpassen, terwijl het formaat van de inhoud automatisch wordt aangepast. Heb jij de nieuwe functie al uitgetest?

thumbnail image 3 of blog post titled What’s New in Microsoft Teams | April 2022

Outlook-contacten rechtstreeks in Teams bellen? Geen probleem!

Gebruikers met een toegewezen telefoonnummer in Teams krijgen nu de optie om direct Outlook-contactpersonen op te bellen 📞 vanuit een keuzelijst zoals het kiespad in de app Gesprekken of bij het doorverbinden van een gesprek. Klaar? Bellen maar!

Reageer sneller dan het licht!

Je krijgt plots een bericht binnen en wilt snel reageren? Teams klaart de klus! Aan de hand van AI stelt Teams drie korte authentieke antwoorden voor op basis van de context van het vorige bericht. In plaats van een antwoord te typen, klik je gewoon snel op één van de opties die het meest relevant is.

Filters, filters én nog meer filters!

Niets zo frustrerend dan door je inbox liggen graven op zoek naar die ene belangrijke chat. Uiteraard heeft ook Teams daar een oplossing ✅ voor! Gebruikers kunnen nu snel chatberichten en gesprekken die ze het meest nodig hebben in de chat-app met de nieuwe chatfilterfunctie weergeven. Deze nieuwe filter vindt één-op-één- of groepschats en filtert vergaderchats en chat met bots eruit.

thumbnail image 15 of blog post titled What’s New in Microsoft Teams | April 2022

 

Vragen over deze Comfort Updates? Neem contact op met onze experten, en wij helpen je graag verder!

Je behaalde: 34 / 40
Fantastisch!

Je hebt al een hele weg afgelegd. Toch nog ruimte voor verbetering? De finish is in zicht! Wat brengt je nog dichter bij het ultieme digitale comfort?

Jouw Digitale Comfort Krakers

Deze digitale comfort krakers kunnen nog voor verbetering zorgen gebaseerd op jouw score.

SLUIT ALLE ACHTERPOORTJES

Digitale comfort kraker van +1

BEVEILIG JE BURCHT

Digitale comfort kraker van +1