Wie

Ben je met je KMO op het punt gekomen dat je vreest dat jouw ICT-toepassing niet langer efficient genoeg is voor jouw business? Of wil je informatica introduceren in jouw KMO en weet je niet wat je precies nodig hebt? Converge-IT helpt op een objectieve en productonafhankelijke manier bij de installatie en configuratie van de benodigde programma’s, communicatielijnen en infrastructuur, zowel op vlak van IT als Telecom. Tevens staan wij in voor de installatie, opleiding en nazorg. U hebt dus nog slechts 1 enkel aanspreekpunt voor gans uw ICT en de betrokken leveranciers. Dat bespaart u tijd en geld en laat u toe zich verder op uw business te focussen.

Het resultaat is altijd een oplossing passend bij uw bedrijf volgens uw budget.

 

Vanwaar Converge-IT?

Onze aanpak start altijd met een open visie met verschillende mogelijkheden. Naar mate het einde van het project in zicht komt, biedt evaluatie van deze verschillende visies een uitstekend beeld op een goed werkend resultaat. De verschillende mogelijkheden vormen als het ware een bundel die focust naar een eindresultaat. Dit is een beeld van convergerende lijnen, vandaar Converge-IT.

Tevens staat de bundel voor de gezamenlijke krachten van ons en de klant, die toespitsen naar een gezamenlijk besproken en geargumenteerd punt, zijnde een werkende oplossing.

Op het gebied van Informatie- en Communicatietechnologie wordt met convergentie het fenomeen bedoeld dat verschillende technologieën en marktpartijen naar elkaar toe groeien. Zo bieden wij een totaalaanbod van zowel Telefonie en IT onder hetzelfde bedrijf.

Converge-IT bekijkt deze fenomenen met het vergrootglas en vergroot ze uit naar de ICT-leek in een voor hem verstaanbare taal.

Ontdek het team

4_resized_detail_400_234_0_1_0 5_resized_detail_400_234_0_1_0

Bart Vandenabeele

Bart is senior consultant en verzorgt in hoofdzaak de relaties met VOLVO Trucks dealers en marketcompanies. Tevens is Bart mede-zaakvoerder van Converge-IT.

Contacteer Bart

Mario Bultynck

Mario is senior technical consultant en begeleidt technische implementaties. Tevens is Mario mede-zaakvoerder van Converge-IT

Contacteer Mario

6_resized_detail_400_234_0_1_0 7_resized_detail_400_234_0_1_0

Hans Ocket

Hans beheert de interne sales en aankoop en is SharePoint-consultant. Tevens is Hans medezaakvoerder van Converge-IT

Contacteer Hans

Niek Vandenabeele

Niek is senior technical consultant en implementeert en onderhoudt IT-infrastructuurprojecten, zoals netwerken, servers, telecommunicatie …

Contacteer Niek

16_resized_detail_400_234_0_1_0 15_resized_detail_400_234_0_1_0

Tom Laforce

Tom is senior technical consultant en installeert en onderhoudt servernetwerken en cloudinfrastructuren

Contacteer Tom

Stijn Bouckaert

Stijn is junior technical consultant en verzorgt de dagelijkse support, alsook installaties van pc’s en netwerken

Contacteer Stijn