Wat

Start2Share is het totale aanbod aan clouddiensten, geschikt voor elk bedrijf, voor ICT en Telefonie.

Bel slim, eenvoudig en veilig met
Start2Share Phone

Start2Share Phone vervangt de lokale telefooncentrale door een programma, bereikbaar en beschikbaar via internet. Deze telefonie-oplossing biedt veel meer dan een eigen centrale met minder onderhoud en zorgen en zonder investering. Start2Share Phone is gebaseerd op het VOXX Cloud Voice platform.

Lees meer.


Deel mail en documenten met
Start2Share Office

Voor bedrijven, verenigingen of samenwerkingen die behoefte hebben aan het delen van mail, informatie en gegevens, ongeacht het toestel, of het nu tablet, laptop of smartphone is. Start2Share Office kan geïmplementeerd worden van 1 tot onbeperkt aantal gebruikers en is gebaseerd op het Microsoft Office 365 platform.

Lees meer.


Een modern pc-netwerk met
Start2Share Professional

Voor bedrijven tot een vijftal werknemers die er voor kiezen om elke gebruiker een volledige werkplaats aan te bieden met een persoonlijk pc-bureaublad is Start2Share Professional de geschikte oplossing. Ongeacht de locatie en het toestel kan men aanmelden aan zijn eigen, altijd identieke werkomgeving. De toepassingen en gegevens staan op de virtuele pc en bestaan uit de traditionele Office programma’s, beschikking over een mailbox van het bedrijf en eventuele eigen applicaties.

Lees meer.


Een modern server-netwerk met
Start2Share Business

Voor bedrijven met meer dan 5 werknemers die door het gebruik van eigen programma’s specifiek voor hun business zich abonneren op een of meer data- en applicatieserver(s) in ons datacenter. Start2Share Business laat werknemers via een eigen persoonlijk pc-bureaublad op een identieke manier werken, vanuit verschillende locaties zoals vestigingen, thuis, bij de klant…

Lees meer.