Service

Het uitvallen of onvoldoende werken van een IT-omgeving vormt tegenwoordig voor elke KMO een bedreiging voor de productiviteit en efficiëntie binnen het bedrijf. Converge-IT fungeert dan ook als jouw eigen IT-partner in het beheren van deze technische zaken, zodat u en uw werknemers zich kunnen focussen op uw eigen business en klanten.
Wij stellen SOS-ondersteuning voor via aankoop van SOS-credits.

  • U koopt een aantal credits aan
  • Volgens het afgenomen aantal geniet u van een goedkoper uurtarief
  • Uitgevoerde prestaties worden afgenomen van de credits
  • Maandelijks krijgt u een overzicht van die prestaties en het saldo van de credits
  • Wanneer de credits op zijn, ontvangt u van ons een voorstel voor een nieuwe aankoop

Om zeker te zijn van een snelle aanpak van uw supportmelding kunnen volgende kanalen best gebruikt worden:

Contacteren van de support

Telefonisch: 050/960150
Op dit nummer is altijd iemand bereikbaar die uw probleem zal noteren en bij spoed onmiddellijk doorgeven aan een consultant die kan starten met een oplossing. Buiten de kantooruren is het nummer doorgeschakeld naar een standbypersoon die u te woord zal staan. Indien u op een antwoordapparaat van de standbypersoon terecht komt, laat u best een bericht achter op de voicemail, de persoon zal u zo snel mogelijk contacteren.

Per mail: support@converge-it.be
Deze mailbox wordt binnen de kantooruren (08.00 – 17.30) nagezien op meldingen, waarop volgens de noodzaak en dringendheid de nodige acties worden genomen.

Escalatie
Bij nood aan escalatie wegens dringendheid of ontevredenheid is er mogelijkheid tot rechtstreeks contact met een van de zaakvoerders op 050/960151.

Reactietijden

De reactietijd is de tijd die verloopt vooraleer er aan een oplossing wordt gewerkt.
Afhankelijk van de manier van communiceren worden volgende reactietijden gehanteerd.

Telefonische melding:
Er is een onmiddellijke reactietijd. De persoon aan de lijn zal u onmiddellijk te woord staan en uw probleem proberen te verhelpen, hetzij onmiddellijk, hetzij op een afgesproken moment volgens dringendheid.

Per mail
Gestuurde mails worden opgevolgd in onze supportmailbox. Dit zijn meestal minder dringende zaken. De maximum reactietijd op deze mails is 1 werkweek.

Remote assistentie
Tijdens de interventie kan gevraagd worden uw systeem over te nemen via een specifiek programma. Eventueel is uw assistentie nodig om een verbinding op te zetten. In elk geval wordt u altijd op de hoogte gebracht van remote assistentie op uw systemen.

Interventie ter plaatse
Indien noodzakelijk of gewenst wordt de assistentie ter plaatse verleend. De maximum reactietijd hierbij is 4 uur.